7/24 Servis Hattı

E-Mail Adresi

servis@bolgeelektrik.com

Acil Durum Elektrik Hizmeti Acil durum elektrikçilerimiz, anında, güvenilir ve acil elektrik onarımı almanızı sağlamak için profesyonel olarak eğitilmiştir. Bu nedenle Bölge Elektrik, Bölgesin'de 7/24 acil elektrikçi hizmetleri için bir numaralı tercihtir. Hemen arayın ve 7/24 elektrikçilerimizden fiyat teklifi alın .

İletişim Bilgileri


2024 Aydınlatma Trendleri

Yeni yıla hazır olsak da olmasak da 2024'in yaklaştığını yavaş yavaş anlıyoruz. Bu, yeni yıl, yeni yıl kararları ve her yıl süren sağlıklı beslenme çılgınlığımızın yanı sıra aydınlatma trendlerinin de değiştiği anlamına geliyor. Herhangi bir yılda ev tasarımının en önemli alanlarından biri aydınlatmadır. Evet, biliyoruz, biz elektrikçiyiz. Aydınlatma hakkında ne biliyoruz? Yıllarca evlerinize çeşitli ışıklar monte edip kablolarını taktıktan sonra, herhangi bir zamanda ne tür aydınlatma armatürlerinin moda olduğu hakkında çok şey biliyoruz. O halde 2024 yılının aydınlatma tasarımı açısından devrim niteliğinde bir yıl olacağını söylerken sözümüze kulak verin! Lafı fazla uzatmadan önümüzdeki yıl için öngörülerimizi aktaralım. 

Minimalizm

Son yıllarda giderek daha fazla evin pot ışıklı aydınlatma tasarımları oluşturması ve basit tasarımlara dikkat çeken estetik açıdan hoş, dinamik aydınlatma armatürleri kurmasıyla, daha az olan daha fazla trendi kesinlikle canlandı .

Parlak Renkli Vurgular

Neden siyah beyaza bağlı kalalım? Ev sahipleri son zamanlarda aydınlatma da dahil olmak üzere ev tasarımının her alanında parlak, cesur renkli vurgulara yöneldiler. Pek de mütevazi olmayan tonlardaki cesur, modern desenler ve dinamik vurgular, dikkat çekmek ve dikkat çekmek için metalik tonlarla eşleştiriliyor.

LED Vurgu Işıkları

Aksi takdirde gizlenecek olan girintilere dramatik ve ışık katan mobilyaların içindeki dolap altı pot ışıklar, arkadan aydınlatmalı tavanlar ve LED vurgular. LED vurgulu mobilyalar her büyük perakendeci tarafından satılmıyor ve iç piyasada önemli bir etki yarattı.

Geleneksel Olmayan Yerlerdeki Gösteri Işıkları

Yukarıdaki LED fazının önerdiği gibi, son yıllarda potlight kurulumunun uzun bir yol kat ettiğini gördük. Daha yeni aydınlatma özellikleri, su geçirmez potlight vurguları ve tasarım teknikleri ile potlights neredeyse her odada hoş bir vurgu oluşturuyor.

Geleneksel Avizeler

Geleneksel avizeler her zaman bir iç mekana drama katmanın bir yolu olmuştur. Dünyanın dört bir yanındaki evlerde zamansız bir klasik parça olduklarını bilmek için büyük boyutlu, geleneksel avizelerden payımıza düşeni aldık. Modern vurgulu avizeler, klasiğe yeni bir yorum getirmek için geometrik tasarımlar ve yaratıcı malzemeler kullanır ve iç mekana aydınlatma ifadesi şeklinde heykelsi bir sanat eseri ekler. Zamanla aydınlatma tasarımına atfedilen ciddiyetin tamamen ortadan kalkacağına ve yerini benzersiz, eksantrik ve benzersiz modern, sanatsal dekor parçalarına bırakacağına inanıyoruz.


Hemen Ara